Voice Expert

Met voice kun je de zoekintentie van klanten beter identificeren. Het is heel relevant om te achterhalen in welke fase van de customer journey de klant zich bevindt.  Dat deze informatie winst betekent voor onze opdrachtgevers is logisch.  Maak jij hen beter in het kunnen inspelen op de behoeften en wensen van hun doelgroep?

Locatie:

Opleiding:

Type contract:

Midden-Nederland

HBO

ZZP

Over de functie

Taken:

 • Ontwikkelen van een conversational visie & strategie
 • Realisatie van chatbot & voice concepten in chatbot frameworks
 • Ondersteunen van opdrachtgevers en hun organisatie met chatbot en voice kennis en ervaring
 • Vertalen van business vraagstukken naar werkende chatbot / voice oplossingen
  Inzicht geven bij conversational keuzes over technologie, ux en operationele impact

Profiel

Professionaliteit binnen jouw domein vind je heel belangrijk. Je bent constant op zoek naar nieuwe kennis of mogelijkheden. Daarnaast blijf je zelf skills ontwikkelen. Heb je daarbij een visie op Voice over wat beter kan of een goed, nieuw idee? We horen het graag.

 • Een HBO / WO diploma
 • 1 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatie/presentatievaardigheden
 • Ervaring met scrum
 • Ervaring met het bouwen van chatbots en voicebots
 • Chat- en voicebotgesprekken modelleren met visuele editors of functionele modelleringssoftware zoals UML
 • HTML en CSS
 • Software voor het bouwen van chatbots/voicebot of tools voor het begrijpen van natuurlijke talen, zoals Google’s Dialogflow, IBM Watson Conversation, Rasa, Nuance, Microsoft Bot Framework, Microsoft Power Virtual Agents of vergelijkbare technologieën

Wat bieden wij?

Via Tomorrow Avenue combineer je als zelfstandige het beste van twee werelden. Je blijft je eigen ondernemer én je realiseert echte vernieuwing bij de mooiste bedrijven in Nederland. Veelal werk je in multidisciplinaire teams in een betrokken organisatie. Je krijgt de kans om met jouw skills relevante functionaliteiten uit te rollen in marktgerichte innovaties. Om te zorgen dat je kan blijven ontwikkelen, investeren we in jou.
Daar horen een goed contracting proces bij, passende tarieven en regelmatig persoonlijk contact over hoe je gaat in je opdracht en over waarmee we je kunnen helpen.

Over het bedrijf

Met Tomorrow Avenue leren en begeleiden we professionals het tempo van technologische ontwikkelingen bij te houden. We leiden professionals en organisaties op voor een toekomstbestendige carrière. Wij leveren kennis en skill courses over technologische ontwikkelingen en innovaties. Wij adviseren organisaties over strategische -en operationele vraagstukken en leveren de juiste professionals voor een versnelling van de digitale transitie.

Technologie biedt potentie door deze te koppelen aan de juiste strategie. Wij kennen de trends en weten met welke technologie je het verschil gaat maken. Wij helpen je tooling toe te passen om doelstellingen te overtreffen.

Een succesvolle organisatie is de verzameling van personen die samen waarde toevoegt. Continue ontwikkeling van de vereist skills en het creëren van de juiste mindset van deze personen is de oplossing voor groei.

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Marco Kippers +31(0)6 52 53 28 10 marco.kippers@tomorrowavenue.com