Digitale transformatie gaat meer over technology skills van medewerkers, dan technologie zelf.

De professionals van Tomorrow Avenue zijn niet alleen ervaren in het oplossen van complexe problemen voor grote organisaties, maar elk individu bezit ook technologische skills om medewerkers te inspireren en voorop te leren lopen met de nieuwste digitale technologische ontwikkelingen.

Digitalisering is regelmatig een opeenvolging van initiatieven en experimenten waardoor in kleine stapjes uw organisatie telkens betere aansluiting vindt in de digitale wereld.

Jan-Willem Nieuwenhuys, Managing Director Tomorrow Avenue: "Onze specialisten helpen u van strategie tot executie, bij elke stap in deze transitie. Denk aan redesign van uw bedrijfsstrategie, aanpak van legacy systemen en bovenal het ontwikkelen van de juiste digital skills competences voor uw medewerkers". Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zijn kritisch op de inhoud.

Tomorrow Avenue helpt professionals met kennis en skills

Wij inspireren, begeleiden en adviseren professionals voor een succesvolle -en toekomstbestendig carrière. Met onze Tomorrow Avenue Academy leren wij professionals en ondernemingen voorop te lopen met de nieuwste digitale technologische ontwikkelingen. Met Tomorrow Avenue Consultancy helpen wij professionals met strategische, operationele -en technologische vraagstukken over de digitale transitie. En met Tomorrow Avenue Work voorzien wij ondernemingen in tijdelijke professionele ondersteuning van specifieke digitale rollen.

Tijdelijke professionele ondersteuning voor specifieke digitale rollen

Tomorrow Avenue krijgt regelmatig de vraag naar interimmers. Interesses, behoeften, talent, soort opdracht verschillen per situatie. We bouwen aan een mooi portfolio van bedrijven waar we supplier voor zijn.

Marco Kippers, oprichter en managing director van Tomorrow Avenue: "We zijn vooral geïnteresseerd in jou als persoon en in de drijfveren die je hebt. Waarom houd je zo veel van verandering, want dat is een 'must have'. Om eerlijk te zijn, zijn we minder geïnteresseerd in een specifieke opleiding. Hoewel onze opdrachtgevers een behoefte hebben aan hulp bij een digitale transitie, hebben veel van hun uitdagingen de neiging om zich voor te doen in de niet-digitale delen van de organisatie. Dus, heeft je ervaring een ander karakter, maar misschien niet in de voor de hand liggende digitale afdeling van organisaties, aarzel niet om contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent in ons bedrijf en onze opdrachten. ”

Meer en meer plaatsen wij interimmers op mooie opdrachten. Heb je interesse, neem dan contact met ons op. Een CV is een mooi begin, uiteraard spreken wij jou graag persoonlijk. Veel bedrijven doen dat pas, nadat het CV passend bij een opdracht lijkt te zijn, wij hebben daar echt een ander idee over. Eerst elkaar leren kennen, wie ben je en hoe kunnen we er voor je zijn.

Nieuws en events

Het tweede Tomorrow Avenue Event

Het 2eTomorrow Avenue event, alweer een groter deelnemersveld vanuit diverse bedrijven. Presentaties en discussie over lessons learned en keynotespeaker King YiuChu over validate learning

 

 

Het eerste Tomorrow Avenue Event

Het 1e Tomorrow Avenue event, een ronde tafel sessie met deelnemers vanuit diverse bedrijven met een HR achtergrond. Discussie over HR in relatie tot de digitale transformatie.

 

 

 

Consultancy.nl over Tomorrow Avenue

Vakblad Consultancy.nl besteedde uitgebreid aandacht aan de start van Tomorrow Avenue

Zie:https://www.consultancy.nl/nieuws/15155/ervaren-bankier-marco-kippers-start-advieskantoor-tomorrow-avenue

We werken met en voor diverse partijen o.a.

 

Neem vrijblijvend contact op

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden

Tomorrow Avenue

Dorpstraat 128

3732 HL De Bilt

+31 (0) 6 525 328 10

+31 (0) 6 55 333 497

info@tomorrowavenue.com

www.tomorrowavenue.com

Tomorrow Avenue Consultancy BV

KvK-nummer 69445907

IBAN NL58 INGB 0007844530

BTW 857877185B01

Tomorrow Avenue Work BV

KvK- nummer 69446059

IBAN NL48 INGB 0008022996

BTW 857877240B01

Tomorrow Avenue Academy BV

KvK- nummer 75021625

IBAN NL40 KNAB 0259132357

BTW 860111763B01