Tomorrow Avenue Experts

Tomorrow Avenue Expert worden?

Wie ben jij?

Je bent niet voor niets zelfstandig ondernemer geworden, je zou nooit meer anders willen. Toch mis je af en toe inspirerende sessies, kritische blikken en het sociale praatje met andere professionals. Dan is Tomorrow Avenue misschien iets voor jou.

Je zou Tomorrow Avenue een kennis- en netwerkorganisatie kunnen noemen, die zich toelegt op nieuwe technologie, innovatie, cultuur en verbinden. Alle Experts zijn zelfstandig ondernemer maar met zijn allen zijn we Tomorrow Avenue. Bij Tomorrow Avenue werken we samen vanuit de inhoud, met leuke professionals die je kan vertrouwen. Eensgezind over normen en waarden, toch ieder met zijn eigen kennis en skills.

Tomorrow-Avenue-Tech-Skills-2020
pexels-photo-3183172

Wat doen we?

Bij Tomorrow Avenue vind je dus inspiratie, kan je gebruik maken van elkaars netwerk, ontmoet je mensen, doe je kennis op en benader je de markt gezamenlijk. We hebben een kantoor in het midden van het land, hebben regelmatig contact en komen elke kwartaal bij elkaar.

De ene keer hebben we een extern event, rondetafel of bedrijfsbezoek. Dan wisselen we van gedachten over een stelling of vraagstuk. De andere keer hebben we intern een ‘techs & tastings’. We eten dan in een restaurant en discussiëren dan over de nieuwste technologische ontwikkelingen met als doel kennis uitwisselen en inspiratie opdoen.

Hoe werkt het?

We hebben gekozen voor een kennismakingsperiode van 6 maanden tegen een gereduceerd tarief om jouw entree bij Tomorrow Avenue makkelijk te maken. Je kan dan deelnemen aan alle activiteiten en gebruik maken van ons netwerk zonder verplichtingen achteraf. Daarna bieden we je de mogelijkheid Expert te worden.

Meer weten over Tomorrow Avenue? Neem contact op met:

Marco Kippers, Managing Director,

marco.kippers@tomorrowavenue.com

pexels-photo-1458283