Over de functie

Taken:

 • Ontwikkelen en configureer intelligente software robots voor bedrijfsprocessen.
 • Vormgeven aan nieuwe “Automation First”-tijdperk.
 • Als developer processen van opdrachtgevers vertalen naar innovatieve technische oplossingen
 • Adviseren rondom Intelligent Process Automation: Robotic process automation (RPA), Smart workflow, machine learning, natural-language generation (NLG) en cognitive agents.
 • Automatiseren van bedrijfsprocessen op basis van technologie;
 • Samenwerken in cross-functional teams

Profiel

Professionaliteit binnen jouw domein vind je heel belangrijk. Je bent constant op zoek naar nieuwe kennis of mogelijkheden. Daarnaast blijf je zelf skills ontwikkelen. Heb je daarbij een visie op RPA wat beter kan of een goed, nieuw idee? We horen het graag.

 • Een afgeronde universitaire of HBO opleiding / Master in Computer Science of Data Science of vergelijkbare richting
 • 3 jaar ervaring met programmeertalen zoals .Net, VBA, C#, Python, Javascript en evt. UiPath
 • Ervaring met Agile werken
 • Je hebt je diepgaand ontwikkeld in tools als UiPath
 • Je kunt effectief communiceren en samenwerken met business Analisten en developers

Wat bieden wij?

Via Tomorrow Avenue combineer je als zelfstandige het beste van twee werelden. Je blijft je eigen ondernemer én je realiseert echte vernieuwing bij de mooiste bedrijven in Nederland. Veelal werk je in multidisciplinaire teams in een betrokken organisatie. Je krijgt de kans om met jouw skills relevante functionaliteiten uit te rollen in marktgerichte innovaties. Om te zorgen dat je kan blijven ontwikkelen, investeren we in jou.
Daar horen een goed contracting proces bij, passende tarieven en regelmatig persoonlijk contact over hoe je gaat in je opdracht en over waarmee we je kunnen helpen.

Over het bedrijf

Met Tomorrow Avenue leren en begeleiden we professionals het tempo van technologische ontwikkelingen bij te houden. We leiden professionals en organisaties op voor een toekomstbestendige carrière. Wij leveren kennis en skill courses over technologische ontwikkelingen en innovaties. Wij adviseren organisaties over strategische -en operationele vraagstukken en leveren de juiste professionals voor een versnelling van de digitale transitie.

Technologie biedt potentie door deze te koppelen aan de juiste strategie. Wij kennen de trends en weten met welke technologie je het verschil gaat maken. Wij helpen je tooling toe te passen om doelstellingen te overtreffen.

Een succesvolle organisatie is de verzameling van personen die samen waarde toevoegt. Continue ontwikkeling van de vereist skills en het creëren van de juiste mindset van deze personen is de oplossing voor groei.

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Marco Kippers +31(0)6 52 53 28 10 marco.kippers@tomorrowavenue.com