Tomorrow Avenue

Online Courses: Certified Digital Skilled Professional Foundation DSP®

10

Courses

4

Modules

Multiple

Videos

Basis

Skill level

1:05h

Per course

Dutch

Language

Met ons Digital Skilled Professional programma bieden wij deelnemers diverse online courses aan op het gebied van digital technology en de relevante technische skills. Door per course  van ongeveer een uur in 4 modules naast een basis van kennis aan te bieden en vooral zelf te  oefenen met en leren van direct inzetbare skills, wordt de T-shaped medewerker ontwikkelt, ervaart men daarbij een versnelling van de vaak gewenste business transitie en wordt de bijdrage aan innovatie een concrete en relevante bijdrage die daadwerkelijke waarde creëert.

Voor wie is de DSP® bedoeld?

  • Ontwikkelen van tech skills voor medewerkers
  • (Mid) senior medewerkers, basic skills (starters) niveau
  • Medewerkers worden betere gesprekspartners
  • T-shaped medewerkers
  • Versnelling business transitie
  • Bijdrage aan innovatie cultuur
  • 60 minuten courses incl. certificaat
  • opbouw naar 10 courses: (Certified Foundation DSP®)

Course 1

Tech trends foundation

Deelnemer die de online course Tech Trends Foundation volgt, ontwikkelt goede kennis over de digitale technologische trends en ontwikkelingen. Werken aan ideeën generatie en leren deze naar de eigen organisatie te vertalen. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

Tech trends foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 2

Data management foundation

Deelnemer die de online course Data Management Foundation volgt, ontwikkelt goede kennis over Data Management én Visualisatie, ontwikkelt concrete binnen de organisatie toepasbare skills. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

Data management & Visualisation foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 3

Web scraping foundation

Deelnemer die de online course Web Scraping Foundation volgt, ontwikkelt goede kennis over web scraping mogelijkheden en technologische skills om dit direct in de praktijk te brengen en toe te passen voor de eigen organisatie. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

Web scraping foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 4

Digital Leadership foundation

Deelnemer die de online course Digital Leadership Foundation volgt, leert de relevante stappen in digital business transitie. Vanuit organisatie als vanuit persoonlijk perspectief. Concrete binnen de organisatie toepasbare skills. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

Digital Leadership foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 5

Building your first voice bot

Deelnemers die de online course Building Voice Bot volgen, ontwikkelen goede kennis over Voice Bots en technologische skills om zelf een Bot tijdens de course te bouwen. Deelnemer kan dus direct deze skills toepassen in de organisatie. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

Building your first voice bot

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 6

AI & Machine learning foundation

Deelnemer die de online course AI en ML Foundation volgt, ontwikkelt goede kennis over de mogelijkheden en ontwikkelt technologische skills om AI en ML direct toe te passen in de eigen organisatie. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

Artificial Intelligence & Machine learning foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 7

RPA foundation

Deelnemer die de online course RPA Foundation volgt, ontwikkelt goede kennis over de mogelijkheden van RPA en ontwikkelt technologische skills om dit direct toe te passen voor de eigen organisatie. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

RPA foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 8

Low coding foundation

Deelnemer die de online course Low Coding Foundation volgt, ontwikkelt goede kennis over de mogelijkheden van Low Coding en ontwikkelt technologische skills om dit direct toe te passen voor de eigen organisatie. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

Low coding foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 9

User experience for non-UX-er

Deelnemer die de online course UX for Non-UX-er volgt, ontwikkelt goede kennis over User Experience en ontwikkelt technologische skills om dit direct toe te passen voor de eigen organisatie. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

User experience for non-UX-er

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Course 10

API management foundation

Deelnemer die de online course API Management Foundation volgt, ontwikkelt goede kennis over de mogelijkheden van API's en ontwikkelt technologische skills om dit direct toe te passen voor de eigen organisatie. Na succesvolle afsluiting van de course, volgt een certificaat. Na het behalen van 10 certificaten, zal de deelnemer een Certified Digital Skilled Professional worden.

API management foundation

4 modules - 1:05 hours
Vraag aan

Wat onze deelnemers zeggen

“Het was erg leuk om druk bezig te zijn met iets te bouwen. Het geeft me veel inzicht in de mogelijkheden en toepasbaarheid ”
"Ik kijk al uit naar de volgende module"
"Ik ben gefascineerd door veel onderwerpen waar ik morgen mee aan de slag wil"
"Ik heb vandaag veel geleerd over nieuwe onderwerpen en ik ben absoluut geïnspireerd"