Front End Developer

Van het bouwen van nieuwe functionaliteiten, het behouden, bewaken en verbeteren van de huidige infrastructuur en applicaties tot aan het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Als frontend developer ben je dé (lead) developer binnen jouw team en werk je aan de meest uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. 

Locatie:

Opleiding:

Type contract:

Midden-Nederland

HBO/Academisch

ZZP

Over de functie

Taken:

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Profiel

Professionaliteit binnen jouw domein vind je heel belangrijk. Je bent constant op zoek naar nieuwe kennis of mogelijkheden. Daarnaast blijf je zelf skills ontwikkelen. Heb je daarbij een visie op wat beter kan of een goed, nieuw idee? We horen het graag.

 • Een hbo of wo opleiding in de richting van (Technische) Informatica of Computer Science.
 • Minimaal 4 jaar ervaring als developer.
 • Kennis van verschillende frontend development tooling.
 • Ervaring met Angular, Reactjs of Vuejs. Jasmine, Karma en Protractor. Nodejs en Webpack. SCSS, CSS en Bootstrap.
 • Html, JavaScript en JQuery.
 • CICD, denk aan Git, Jenkins, SonarQube, Nexus etc.
 • Ervaring met scrum en agile werken

Wat bieden wij?

Via Tomorrow Avenue combineer je als zelfstandige het beste van twee werelden. Je blijft je eigen ondernemer én je realiseert echte vernieuwing bij de mooiste bedrijven in Nederland. Veelal werk je in multidisciplinaire teams in een betrokken organisatie. Je krijgt de kans om met jouw skills relevante functionaliteiten uit te rollen in marktgerichte innovaties. Om te zorgen dat je kan blijven ontwikkelen, investeren we in jou.
Daar horen een goed contracting proces bij, passende tarieven en regelmatig persoonlijk contact over hoe je gaat in je opdracht en over waarmee we je kunnen helpen.

Over het bedrijf

Met Tomorrow Avenue leren en begeleiden we professionals het tempo van technologische ontwikkelingen bij te houden. We leiden professionals en organisaties op voor een toekomstbestendige carrière. Wij leveren kennis en skill courses over technologische ontwikkelingen en innovaties. Wij adviseren organisaties over strategische -en operationele vraagstukken en leveren de juiste professionals voor een versnelling van de digitale transitie.

Technologie biedt potentie door deze te koppelen aan de juiste strategie. Wij kennen de trends en weten met welke technologie je het verschil gaat maken. Wij helpen je tooling toe te passen om doelstellingen te overtreffen.

Een succesvolle organisatie is de verzameling van personen die samen waarde toevoegt. Continue ontwikkeling van de vereist skills en het creëren van de juiste mindset van deze personen is de oplossing voor groei.

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Marco Kippers

+31(0)6 52 53 28 10

marco.kippers@tomorrowavenue.com