Tomorrow Avenue

Skills are the passport to the Future, for Tomorrow belongs to those who prepare for it Today

12.11.2020

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dutch Digital Skills Award

Kennis is geen macht…toepassen wat je geleerd hebt wel. Wat je weet heeft pas waarde als je het goed gebruikt. Op donderdag 12 november 2020 wordt voor de eerste keer de Dutch Digital Skills Awards (DDS) uitgereikt. Hiermee worden de meest digital skilled professionals van Nederland in de schijnwerpers gezet.

Digital Skills Awards worden jaarlijks toegekend aan digitaal talent, die bijzondere en betekenisvolle skills hebben ontwikkeld. Met deze digital skills is hun organisatie in beweging gezet.

Awards in verschillende categoriën worden beoordeeld op de volgende critera.

#pursuasion

De genomineerde heeft een duidelijk doel en kan de WHY van het initiatief onderbouwen.

#adaptibility

De enige constante in het leven is verandering. Bepaald wordt in welke mate de genomineerde zelfstandig skills heeft ontwikkeld en toegepast.

#collaboration

Beoordeeld wordt in welke mate skills worden gedeeld binnen de organisatie en hoe er wordt samengewerkt.

Initiatiefnemers

Wij geloven in de mogelijkheden van technologie binnen organisaties als personen waarde kunnen toegevoegen. De vereiste digital skills en creativiteit van deze personen is de sleutel naar persoonlijke ontwikkeling en organisatie.

De Digital Skills Awards is een gezamenlijk initiatief van de digital skills trainers en adviseurs van Tomorrow Avenue en de digital creatives van verschillende business partners.

Aanmelden

De aanmeldingen voor de Dutch Digital Skills Awards 2020 zijn nog gesloten. Neem voor meer informatie contact op met:

info@tomorrowavenue.com