AI Expert

Organisaties zijn continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Als artificial intelligence engineer help jij deze grote (internationale) organisaties bij het verbeteren van hun processen en om op een data gedreven manier te werken.

Locatie:

Opleiding:

Type contract:

Midden-Nederland

HBO/Academisch

ZZP

Over de functie

Taken:

 • Identificeren, verzamelen, prepareren en manipuleren van databronnen voor analyses.
 • AI architectuur uitwerken, zorgen voor technisch uitvoerbaarheid en toepasbaarheid voor de business
 • Onderhouden van contact met alle business stakeholders en begeleiden tijdens het traject
 • Creëeren en verwerken van inzichten in geavanceerde modellen die business waarde toevoegen
 • Toepassen van technieken als Neurale Netwerken (NN), Natural Language Processing (NLP) en Computer Vision (CV) toe om inzichten te verkrijgen

Profiel

Professionaliteit binnen jouw domein vind je heel belangrijk. Je bent constant op zoek naar nieuwe kennis of mogelijkheden. Daarnaast blijf je zelf skills ontwikkelen. Heb je daarbij een visie op AI over wat beter kan of een goed, nieuw idee? We horen het graag.

 • Je hebt een afgeronde master kunstmatige intelligentie, een STEM Master of vergelijkbare opleiding met een sterk wiskundig of statistiek profiel
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het toepassen van machine learning algoritmes binnen grote organisaties. Denk aan OLS, GLM, Elastic net, Random Forest, Neural Nets etc
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met programmeertalen als R en Python en je bent bekend met libraries zoals Caret en Scikit – learn
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het adviseren van organisaties op het gebied van data science en AI
 • Je hebt ervaring met het schrijven van productiewaardige code en met het in productie brengen van oplossingen
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI

Wat bieden wij?

Via Tomorrow Avenue combineer je als zelfstandige het beste van twee werelden. Je blijft je eigen ondernemer én je realiseert echte vernieuwing bij de mooiste bedrijven in Nederland. Veelal werk je in multidisciplinaire teams in een betrokken organisatie. Je krijgt de kans om met jouw skills relevante functionaliteiten uit te rollen in marktgerichte innovaties. Om te zorgen dat je kan blijven ontwikkelen, investeren we in jou.
Daar horen een goed contracting proces bij, passende tarieven en regelmatig persoonlijk contact over hoe je gaat in je opdracht en over waarmee we je kunnen helpen.

Over het bedrijf

Met Tomorrow Avenue leren en begeleiden we professionals het tempo van technologische ontwikkelingen bij te houden. We leiden professionals en organisaties op voor een toekomstbestendige carrière. Wij leveren kennis en skill courses over technologische ontwikkelingen en innovaties. Wij adviseren organisaties over strategische -en operationele vraagstukken en leveren de juiste professionals voor een versnelling van de digitale transitie.

Technologie biedt potentie door deze te koppelen aan de juiste strategie. Wij kennen de trends en weten met welke technologie je het verschil gaat maken. Wij helpen je tooling toe te passen om doelstellingen te overtreffen.

Een succesvolle organisatie is de verzameling van personen die samen waarde toevoegt. Continue ontwikkeling van de vereist skills en het creëren van de juiste mindset van deze personen is de oplossing voor groei.

Vragen over deze functie?

Neem contact op met:

Marco Kippers +31(0)6 52 53 28 10 marco.kippers@tomorrowavenue.com